Geir Nordbø
Geir NordbøAvdelingsleder stor-Oslo
Geir Nordbø har rundt 30 års erfaring fra entreprenørbransjen. Han har tidligere arbeidet som regiondirektør i Implenia Norge.

Telefon: 90 87 91 60

Øystein Andre Nordjordet
Øystein Andre NordjordetProsjektsjef
Øystein Nordjordet har tidligere vært ansatt i Veidekke, Betonmast og Implenia Norge . Han har arbeidet som fagarbeider, formann, anleggsleder, prosjektleder og prosjektsjef.

Telefon: 90 62 63 70

Jan Kåre Gulseth
Jan Kåre GulsethAnleggsleder
Jan Kåre Gulseth har arbeidet i anleggsbransjen i 35 år, blant annet i Veidekke, Skanska, Betonmast Anlegg, Implenia Norge, og Lemminkainen Norge .
Han har arbeidet som fagarbeider, formann, anleggsleder og HMS- / KS-leder.

Telefon: 40 29 12 57

Finn Tjomstøl
Finn TjomstølProsjektleder
Finn Tjomstøl har arbeidet i mer enn 15 år innenfor entreprenørvirksomheter. Han har blant annet arbeidet som prosjektleder i Betonmast og Byggmester Asle Thorsen. Tidligere arbeidet han flere år i Forsvaret.

Telefon: 40 40 29 62

Jens Bilben
Jens BilbenAnleggsleder
Jens Bilben har jobbet i 20 år i bransjen. Han har vært ansatt som som driftsleder i Betonmast og Implenia. Han har også drevet i en rekke år som selvstendig næringsdrivende innenfor entreprenørvirksomhet.

Telefon: 90 95 85 55

Kristoffer B. Aase
Kristoffer B. AaseProsjektleder
Kristoffer B. Aase har jobbet i anleggsbransjen siden han gikk ut av NTNU sommeren 2010. Han har erfaring som prosjektingeniør, anleggsleder og prosjektleder fra Implenia og har verdifull erfaring med å lede komplekse infrastrukturprosjekter.

Telefon: 93 63 47 07

Christian Tanum
Christian TanumAnleggsleder
Christian har erfaring som prosjektingeniør, anleggsleder, prosjektleder og anbudsansvarlig for Betonmast Anlegg og Implenia siden han gikk ut av NTNU i 2010. Han har vært med på flere utfordrende prosjekter og har bred erfaring innen ledelse.

Telefon: 97 07 31 93

Jan Tore Andreassen
Jan Tore AndreassenAnleggsleder
Jan Tore har jobbet i anleggsbransjen siden starten av 2000-tallet. Han har jobbet for NCC, Lindcon, Betonmast Anlegg og Implenia. Han har bred erfaring innen anleggsfaget med særlig fokus på stikning. Han har vært stikningsleder på store prosjekter og også stikningsansvarlig for Implenia Region øst.

Telefon: 99 43 85 05

Sigmund Jordbakke
Sigmund JordbakkeAnleggsleder
Sigmund er utdannet ingeniør fra Høyskolen i Oslo og har erfaring som prosjektingeniør og anleggsleder for Implenia før han begynte hos oss oktober 2016.

Telefon: 93 28 04 01

Martin Olsen
Martin OlsenKontrakt- og målebrevsleder
Martin har vært i entreprenørbransjen siden 2004. Han startet i 2010 i Lindcon AS som stikningsingeniør og har siden jobbet for Betonmast Anlegg og Implenia, hovedsaklig med stikning og kontrakt. Martin har vært med på flere store prosjekter som prosjektingeniør, prosjektleder og stikningsleder. Han har bred erfaring innen stikningsfaget og har jobbet med flere modellbaserte prosjekter.

Telefon: 41 56 76 32

Frode Øygarden
Frode ØygardenFormann
Frode har over 20 års erfaring fra entreprenørbransjen. Han startet for NCC på Gardermobanen i 1995 og har siden blant annet drevet eget firma med flere ansatte hvor han spesialiserte seg på oppføring av komplekse betongkonstruksjoner.

Telefon: 90 96 10 83

Hans Nystrand
Hans NystrandAnleggsleder
Hans begynte å jobbe for Byggmester Asle Thorsen AS første gang i år 2000 og har gått gradene som tømrer, bas, formann og anleggsleder. De siste årene har han jobbet som anleggsleder for Betonmast Bygg både i Arendal og Oslo, men sommeren 2015 ble han ansatt i HAG Anlegg. Han jobber i dag med bygg på Sørlandet.

Telefon: 40 40 29 67

Eirik Lokna Nygård
Eirik Lokna NygårdProsjektingeniør
Eirik er utdannet sivilingeniør fra NTNU og jobbet i Sweco med prosjektering før han ble ansatt i HAG Anlegg i mai 2016.

Telefon: 98 07 20 79

Marek Tomasiewicz
Marek TomasiewiczArbeidende formann
Marek har mange års erfaring som betongarbeider, blant annet fra Skanska der han har vært med på store komplekse prosjekter. Marek begynte i HAG Anlegg våren 2016 og var blant annet ansvarlig for betongarbeidene på kulverten på Darbu.
Krzystof Gondek
Krzystof GondekArbeidende formann
Krzystof begynte i HAG Anlegg våren 2015 og har vært med på våre prosjekter på Bømlo, Veitastrond, Drammen, E18 Kragerø samt Darbu. Han har allsidig erfaring som forskalingssnekker, jernbinder og formann både i Norge, Tyskland og Polen.